Archive for March 2022

(Macedonian) Известување

Sorry, this entry is only available in Macedonian.

повеќе...

Предлог закон за измени и дополнување на законот за благосостојба на животните

Sorry, this entry is only available in Macedonian.

повеќе...

Contact

Str.Kosta Shahov str. No. 6-1/1
P.o.Box 728 1000 Skopje
Phone: 02/3085 860 Fax: 02/3085 860
e-mail: karmkd@gmail.com