Archive for March 2015

(Macedonian) Известување за доставување на резултати за претстојното Шоу на Шампиони на ден 28.03.2015 година во Прилеп

Sorry, this entry is only available in Macedonian. Attachments Бодовна листа (132 kB)

повеќе...

(Macedonian) Известување по однос на одржување на редовно годишно собрание на КСМ 2015

Sorry, this entry is only available in Macedonian.

повеќе...

Contact

Str.Kosta Shahov str. No. 6-1/1
P.o.Box 728 1000 Skopje
Phone: 02/3085 860 Fax: 02/3085 860
e-mail: karmkd@gmail.com