Archive for January 2015

(Macedonian) Одлука за одржување на испит за кинолошки судии и приправници

Sorry, this entry is only available in Macedonian.

повеќе...

(Macedonian) Делегати на кинолошки манифестации во РМ

Sorry, this entry is only available in Macedonian.

повеќе...

(Macedonian) Одлука за забрана за вонредно оценување на сите расни кучиња

Sorry, this entry is only available in Macedonian.

повеќе...

Contact

Str.Kosta Shahov str. No. 6-1/1
P.o.Box 728 1000 Skopje
Phone: 02/3085 860 Fax: 02/3085 860
e-mail: karmkd@gmail.com