Archive for October 2014

(Macedonian) Известување за начинот на работа на канцеларијата на КСМ во периодот од 22 до 29.10.2014 година

Sorry, this entry is only available in Macedonian.

повеќе...

(Macedonian) Претставник на Eukanuba World Challenge 2014 – Qualifying event

Sorry, this entry is only available in Macedonian.

повеќе...

Contact

Str.Kosta Shahov str. No. 6-1/1
P.o.Box 728 1000 Skopje
Phone: 02/3085 860 Fax: 02/3085 860
e-mail: karmkd@gmail.com