Archive for December 2013

(Macedonian) Неработни денови

повеќе...

Parade of champions 2012

Parade of champions 2012
повеќе...

(Macedonian) Покана до кинолошки друштва и расови клубови

повеќе...

(Macedonian) Шоу на Шампиони

Attachments Бодовна листа за Шоу на шампиони 2013 (58 kB)

повеќе...

Contact

Str.Kosta Shahov str. No. 6-1/1
P.o.Box 728 1000 Skopje
Phone: 02/3085 860 Fax: 02/3085 860
e-mail: karmkd@gmail.com