Archive for октомври 2012

Специјализирана изложба за Шарпланинец – 18.11.2012

Специјализирана изложба за Шарпланинец – 18.11.2012

Пријава – 18.11.2012 Место на одржување: нас. Карпош, терените покрај реката Вардар кај мостот Обединети Нации (на игралиштето) Судии: Владимир Крстевски               Митко Илкановски ПОСЛЕДЕН РОК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ: 14.11.2012 Уплата: Примач: Кинолошки сојуз на Република Македонија жиро сметка: 210040679830198 Банка на примач: НЛБ Тутунска банка Цел на […]

повеќе...

CACIB Скопје – 13 & 14 Октомври

CACIB Скопје – 13 & 14 Октомври

Кинолошкиот Сојуз на Република Македонија и Кинолошкото друштво Канис ве покануваат на 13ти и 14ти Октомври на терените на хотелот Белви во Скопје каде ќе се одржат две меѓународни (CACIB) изложби.

повеќе...

Контакт

ул. Коста Шахов бр.6-1/1
Поштенски фах 728 1000 Скопје
Телефон: 02/3085 860 Факс: 02/3085 860
e-mail: karmkd@gmail.com