Archive for July 2012

Кинолошка недела во Охрид

Кинолошка недела во Охрид

Кинолошката недела во Охрид ќе се оджи во хотел Еурохотел во Струга. Последен рок за пријавување е 19.08.2012.

повеќе...

Contact

Str.Kosta Shahov str. No. 6-1/1
P.o.Box 728 1000 Skopje
Phone: 02/3085 860 Fax: 02/3085 860
e-mail: karmkd@gmail.com