Објави

Соопштение

Почитувани,
Сите излагачи кои се пријавиле или планираат да земат учество на светската изложба во Мадрид,
да се јават во канцеларијата на КСМ, како би ја знаеле бројката на заинтересирани излагачи
како и заради можен организиран превоз за изложбата.
Поздрав
Канцеларија на КСМ

Контакт

ул. Коста Шахов бр.6-1/1
Поштенски фах 728 1000 Скопје
Телефон: 02/3085 860 Факс: 02/3085 860
e-mail: karmkd@gmail.com

 

Кинолошкиот сојуз на Р. Македонија активно се вклучува во борбата против Covid 19 и за таа цел одобрува донација, доброволна и безусловна помош во форма на финансиски средства, во износ од 1.000.000 ден (еден милион денари),  за потребите на ЈЗУ УКлиника за инфективни болести и фебрилни состојби.

Со оваа Одлука се подржуваат иницијативите за справување со пандемијата на коронавирусот и за таа цел КСМ дава свој мал допринос во глобалната битка.

Covid-19