Објави

Важно !

Почитувани,
За време на новогодишните и божиќни празници, канцеларијата на КСМ нема да работи од 01.01.2020 год – 08.01.2020 год.

Контакт

ул. Коста Шахов бр.6-1/1
Поштенски фах 728 1000 Скопје
Телефон: 02/3085 860 Факс: 02/3085 860
e-mail: karmkd@gmail.com