Објави

Согласност за користење на лични податоци

Почитувани,

Се известуваат меѓународните (интернаионални) кинолошки судии дека од директориумот на FCI привремено е тргната листата на судии, а во склад со европското законодавство ‘’општи пропси за заштита на податоци’’.

Поради тоа, се молат меѓународните судии на КСМ, кои сакаат да бидат повторно на страницата , да пополнат согласност за користење на лични податоци (формулар во прилог) и да го достават до канцеларијата на КСМ во најкраток рок.

Поздрав

Генерален секретар на КСМ

Михајло КостовскиSoglasnost za podtoci

Attachments

Контакт

ул. Коста Шахов бр.6-1/1
Поштенски фах 728 1000 Скопје
Телефон: 02/3085 860 Факс: 02/3085 860
e-mail: karmkd@gmail.com