Објави

ОДЛУКА ЗА ШОУ НА ШАМПИОНИ

Стручниот совет на КСМ на ден, 17.01.2018 год. донесе одлука за организирање на традиционалниот Кинолошки настан ШОУ НА ШАМПИОНИ кој што ќе се одржи во склоп на ЦАЦИБ изложбите Скопје 24-25.02.2018 год.Сите заинтересирани сопственици чии кучиња станале шампиони во 2017 год. можат да аплицираат (најдоцна до 10.02.2018 год), а за тоа се потребни следните документи:- Копија од шампионат (Национален млад и Национален зрел)- Копија од оценски листи, дипломи- Задолжителен микрочипКако и список на кој се наведени освоените титули со датуми на дадените изложби.Комисијата ќе ги разгледа пристигнатите барања и ќе направи топ листа, според освоенитебодови.За најуспешните се предвидени награди и признанија.

Контакт

ул. Коста Шахов бр.6-1/1
Поштенски фах 728 1000 Скопје
Телефон: 02/3085 860 Факс: 02/3085 860
e-mail: karmkd@gmail.com