Актуелно

3 -та Светска изложба за расата Шарпланинец

Почитувани ве покануваме на  3-тата Светска изложба за расата Шарпланинец која ќе се одржи на 25.11.2017 на прекрасните терени во хотел Белви во организација на Кинолошкиот Сојуз на Република Македонија и работното тело при КСМ за заштита и унапредување на расата Шарпланинец .На оваа престижна изложба  на наше ваше огромно  задоволство ја имаме честа да наши судии на изложбата се еминентниот македонски судија г-дин Габриел Стибел и г-ѓа Полина Симиќ од соседна Република Србија и врхвен судија на оваа изложба е долгододишниот одгледувач на шарпланинци и наш македонски судија  г-дин Бранко Тасевски.
22104603_10210011665037947_3044097693187038927_o

Контакт

ул. Коста Шахов бр.6-1/1
Поштенски фах 728 1000 Скопје
Телефон: 02/3085 860 Факс: 02/3085 860
e-mail: karmkd@gmail.com