Објави

Соопштение – Непожелна личност во македонската кинологија

Почитувани,

Ве известуваме дека Милан Галиќ од Србија е непожелна личност или persona non grata во македонската кинологија.

Со почит,

Сашо Пешев

Претседател на КСМ

Кинолошки сојуз на Р. Македонија

Природните убавини на Република Македонија изобилуваат со прекрасни пејсажи богати со големи пространи низини и висорамнини кои придонеле да се развива сточарството.
повеќе...

Контакт

ул. Коста Шахов бр.6-1/1
Поштенски фах 728 1000 Скопје
Телефон: 02/3085 860 Факс: 02/3085 860
e-mail: karmkd@gmail.com