Објави

Шоу на Шампиони

Почитувани,

Во врска со одржувањето на Шоуто на Шампиони, Ве молиме најдоцна до 01.02.2017 година да ги доставите оценските листи, дипломите и сите други потврди за освоени резултати на вашите кучиња во текот на 2016 година. Шоуто на Шампиони ќе се одржи на ден 11.02.2017  - сабота.

Условот за учество на Шоуто на Шампиони е кандидатите да имаат потврда за титула Млад или Нацонален Шампион на Македонија во убавина издадена најдоцна до 31.12.2016 година.

Документите со освоени резултати ве молиме да ги доставите на нашата е-маил адреса: karmkd@gmail.com

За сите дополнителни информации ќе бидете известени на официјалниот сајт на КСМ и на вашите електронски адреси.

 БОДОВНА ЛИСТА

Со почит,

Кинолошки сојуз на Република Македонија

Кинолошки сојуз на Р. Македонија

Природните убавини на Република Македонија изобилуваат со прекрасни пејсажи богати со големи пространи низини и висорамнини кои придонеле да се развива сточарството.
повеќе...

Контакт

ул. Коста Шахов бр.6-1/1
Поштенски фах 728 1000 Скопје
Телефон: 02/3085 860 Факс: 02/3085 860
e-mail: karmkd@gmail.com