Објави

Внимание!!!

Почитувани,

Би сакале да ви се извиниме за сите пристигнати меилови во последните неколку часа од страна на karmkd@gmail.com

Нашиот меил беше хакиран и бројни спам пораки беа испратени до нашите контакти без наше знаење.

Се извинуваме за непријатностите. ВЕ МОЛИМЕ ИГНОРИРАЈТЕ ГО ТОЈ МЕИЛ!!!

Ви благодариме за разбирањето и ве известуваме дека ќе ја подобриме нашата заштита на електронската пошта, како и тоа дека ќе ги известиме нашите одговорни органи кои ќе ги преземат понатамошните дејствија.

 

Со почит,

Кинолошки сојуз на Република Македонија

Кинолошки сојуз на Р. Македонија

Природните убавини на Република Македонија изобилуваат со прекрасни пејсажи богати со големи пространи низини и висорамнини кои придонеле да се развива сточарството.
повеќе...

Контакт

ул. Коста Шахов бр.6-1/1
Поштенски фах 728 1000 Скопје
Телефон: 02/3085 860 Факс: 02/3085 860
e-mail: karmkd@gmail.com