Актуелно, Објави

Традиционални есенски кинолошки изложби

14495412_10154482917043991_4137101456148358883_n (1)

14339218_10154472580613187_814033820_o

Informacii Oktomvri 2016 KSM

Електронско пријавување

Контакт

ул. Коста Шахов бр.6-1/1
Поштенски фах 728 1000 Скопје
Телефон: 02/3085 860 Факс: 02/3085 860
e-mail: karmkd@gmail.com