Актуелно, Објави

Ротвајлер клуб ве поканува на VI-th Macedonian Klub SIeger and I-st Royal Sieger

14012866_10153689480837595_304811396_o

ПРИЈАВА

Контакт

ул. Коста Шахов бр.6-1/1
Поштенски фах 728 1000 Скопје
Телефон: 02/3085 860 Факс: 02/3085 860
e-mail: karmkd@gmail.com