Аnnouncements

Specialized Shows

Specialized shows for individual races (groups), can be made only by racing clubs and KSM.

повеќе...

1 – 6 September`17 6хCACIB – Asenovgrad

1 – 6 September`17 6хCACIB – Asenovgrad From September 1 to 6, 2017 the Bulgarian Republican Federation of Cynology invite you at SIX International Dog shows – CACIB rank – Asenovgrad 4249 Asenovgrad, Complex 40-te izvora

повеќе...

CACIB Mavrovo 08 – 09.09.2017

CACIB Mavrovo 08 – 09.09.2017
повеќе...

Attention – Persona non grata in Macedonian cynology

Dear, We inform you that Milan Galich from Serbia is persona non grata in Macedonian cynology. Regards, Sasho Peshev President of KARM

повеќе...

Важно соопштение

Кинолошкиот сојуз на Република Македонија се оградува и не ги поддржува кинолошките настани кои ќе бидат организирани од господинот Милан Галиќ од Србија, на територија на Република Македонија. Овие настани не се поддржани од стручните тела при Кинолошкиот сојуз на Република Македонија, а со што се доведува […]

повеќе...

2xCACIB Spring shows in Skopje

2xCACIB Spring shows in Skopje

 

повеќе...

(Macedonian) Советување за расата Шарпланинец

Sorry, this entry is only available in Macedonian.

повеќе...

(Macedonian) Испит за кинолошки судии

Sorry, this entry is only available in Macedonian.

повеќе...

(Macedonian) Шоу на Шампиони

Sorry, this entry is only available in Macedonian.

повеќе...

Season holidays

Sorry, this entry is only available in Macedonian.

повеќе...

Contact

Str.Kosta Shahov str. No. 6-1/1
P.o.Box 728 1000 Skopje
Phone: 02/3085 860 Fax: 02/3085 860
e-mail: karmkd@gmail.com